زرشک پلو با مرغ #ران
دستور پخت

ران مرغ را در مقدار کمی روغن سرخ میکنیم و بعد درون ترکیبی از پیاز داغ ادویه و رب قرار میدهیم، بعد از پخت مرغ و دم کشیدن برنج، به همراه برنج زعفرانی، زرشک تفت داده شده با کره و مغز پسته سرو میکنیم

ترکیبات غذایی
زعفران
سه قاشق غذا خوری به صورت مایع 
زرشک
دو قاشق غذا خوری 
ران مرغ
یک عدد کامل 
برنج
دو پیمانه 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.