سوپ جو

11,900 تومان
سوپ جو
مشاهده همه عکس ها
دستور پخت

ابتدا جو سفید را پاک کرده به مدت ۲۴ ساعت خیس میکنیم ،جو را کامل پخته و یک عدد سیب زمینی را به صورت رنده شده به آن اضافه میکنیم نیم پز که شد هویج را نگینی خرد میکنیم وبه حالت پخته شده به محتویات اضافه میکنیم یک عدد عصاره غذایی را به عنوان نمک و مزه به صورت رنده شده اضافه میکنیم‌در آخر مقداری شیر در آن می ریزیم و در آخر یک قاشق غذا خوری خامه و فلفل سیاه و آبلیمو می افزاییم نکته:در زمان اضافه کردن آبلیمو زیر گاز را خاموش میکنیم تا هم سوپ تلخ نشود و هم شیر نبرد.

ترکیبات غذایی
جعفری
چند پر 
خامه
یک قاشق غذا خوری 
آبلیمو
یک قاشق غذا خوری 
عصاره گوشت
مقداری(بسته به مذاق) 
فلفل سیاه
یک عدد 
شیر
مقداری 
جو
۲۰۰گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.