سوپ جو
ابتدا جو سفید را پاک کرده به مدت ۲۴ ساعت خیس میکنیم ،جو را کامل پخته و یک عدد سیب زمینی را به صورت رنده شده به آن اضافه میکنیم نیم پز که شد هویج را نگینی خرد میکنیم وبه حالت پخته شده به محتویات اضافه میکنیم یک عدد عصاره غذایی را به عنوان نمک و مزه به صورت رنده شده اضافه میکنیمدر آخر مقداری شیر در آن می ریزیم و در آخر یک قاشق غذا خوری خامه و فلفل سیاه و آبلیمو می افزاییم نکته:در زمان اضافه کردن آبلیمو زیر گاز را خاموش میکنیم تا هم سوپ تلخ نشود و هم شیر نبرد.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}