قیمه نثار قزوینی دیسی
دستور پخت

پیاز داغ درست میکنم گوشتها رو همراه زردچوبه ورب و فلفل تفت میدهم زمانیکه رنگ گوشتها تغییر کرد اب اضافه میکنم و به مدت دو ساعت میپزم در اخر خلال بادام و زرشک را به خورش اضافه میکنم و با پودر هل ، دارچین ، گلاب ، نمک و پودر لیمو عمانی خورش را مزه دار میکنم. وقتی پلو را در دیس کشیدم روی انرا با خورش ، خلال بادام ، خلال پرتقال ، خلال پسته و زرشک تزیین میکنم.

ترکیبات غذایی
برنج
۱۲۰۰ 
خلال بادام
۱۰۰ 
خلال پسته
۵۰ 
گلاب
به مقدار لازم 
گوشت گوسفند
۴۵۰ 
نظر کارشناس آشپزی

قیمه نثار مامان لیلا برنج درجه ۱ ایرانیه که روش با گوشت گوسفندی مزه دار شده با گلاب و زعفران، خلال پسته، خلال بادام، خلال پوست پرتقال و برنج زعفرانی پوشیده شده.

{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.