قیمه نثار قزوینی دیسی
پیاز داغ درست میکنم گوشتها رو همراه زردچوبه ورب و فلفل تفت میدهم زمانیکه رنگ گوشتها تغییر کرد اب اضافه میکنم و به مدت دو ساعت میپزم در اخر خلال بادام و زرشک را به خورش اضافه میکنم و با پودر هل ، دارچین ، گلاب ، نمک و پودر لیمو عمانی خورش را مزه دار میکنم. وقتی پلو را در دیس کشیدم روی انرا با خورش ، خلال بادام ، خلال پرتقال ، خلال پسته و زرشک تزیین میکنم.
قیمه نثار مامان لیلا برنج درجه ۱ ایرانیه که روش با گوشت گوسفندی مزه دار شده با گلاب و زعفران، خلال پسته، خلال بادام، خلال پوست پرتقال و برنج زعفرانی پوشیده شده.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}