نامشخص

21,000 تومان
نامشخص
دستور پخت

خامه و عسل و زعفران را روی حرارت قرار می دهیم تا عسل حل شود سپس ژلاتین بن ماری شده را افزوده و از روی حرارت بر می داریم روی ظرف یخ مواد را هم می زنیم تا غلیظ و خنک شود سپس در قالب مورد نظر ریخته و به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم. نوش جان

ترکیبات غذایی
خامه
 
ماست خامه
 
ژلاتین
 
عسل
 
زعفران
 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.