کشک بادمجان

17,100 تومان
کشک بادمجان
دستور پخت

ابتدا بادمجان ها را در آب نمک می‌گذاریم تا روغن کمتری مصرف کند. بعد سرخ می‌کنیم. یک عدد از بامجان ها را کبابی کرده و در آخر همه را با پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ مخلوط می‌کنیم و می‌کوبانیم. با کشک و پودر گردو مخلفات روی غذا تزیین می‌شود.

ترکیبات غذایی
گردو
۵۰ گرم 
سیر
۱ عدد 
کشک
۱۰۰ گرم 
پیاز
۲ عدد 
بادمجان
۷۰۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.