چلو جوجه کباب تابه ای
دستور پخت

برای درست کردن جوجه‌تابه‌ای از گوشت ران‌مرغ استفاده می‌کنم. ابتدا ران مرغ را کاملا خورد میکنم. سپس داخل مخلوطی از پیاز چرخ یا رنده شده همراه با نمک، فلفل و زعفران فراوان با آب نارنج خوابانده تا این مخلوط کاملا به گوشت ران مرغ ما طعم بده. بعد از چند ساعتی از این کار آن را داخل تابه ریخته همراه با آن مخلوط آغشته و آن را سرخ میکنم سپس سرو می‌کنم.

ترکیبات غذایی
پیاز
۲۰ گرن 
ران مرغ
۲۰۰ گرم 
آب نارنج
به مقدار لازم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.