زرشک پلو با مرغ #ران
دستور پخت

ابتدا ران مرغ را سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم سپس برای سس مرغ یک عدد پیاز را حلقه حلقه کرده و رب را به همراه آن سرخ می‌کنیم و به مرغ اضافه می‌کنیم و یک لیوان آب می افزاییم. و به مدت یک الی یک ساعت و نیم اجازه می‌دهیم به آرامی بپزد.

ترکیبات غذایی
زعفران
یک قاشق غذاخوری دم کشیده 
زرشک
یک قاشق غذاخوری 
برنج
یک پیمانه 
پودر سیر
نصف قاشق چایخوری 
برگ بو
یک یا دوبرگ 
زردچوبه
کمی 
رب گوجه
یک قاشق غذاخوری 
روغن سرخ کردنی
دو قاشق غذاخوری 
ران مرغ
یک عدد 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.