چلو خورش قورمه سبزی #۳۵۰_گرمی
دستور پخت

ابتدا سبزی را خوب سرخ می کنم بعد پیاز را خرد و به همراه گوشت تفت می دهیم در این مرحله زردچوبه و فلفل را اضافه می کنیم سپس سبزی سرخ شده و لوبیا را اضافه می کنیم آب را جداگانه جوش آورده وبه خورش اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد در انتهای پخت نمک و لیمو عمانی را اضافه می کنیم بعد از بیست دقیقه خورش آماده سرو است

ترکیبات غذایی
پیاز
به مقدار لازم 
سبزی قورمه
سه قاشق سوپخوری 
فلفل سیاه
کمی  
گوشت ران گوساله
۸۰ گرم 
لوبیا قرمز
۲۵ گرم 
لیمو عمانی
یک عدد 
نمک
مقدار لازم 
روغن آفتابگردان
مقدار لازم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.