مرغ شکم پر مجلسی بزرگ
مشاهده همه عکس ها

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور پخت

مرغ شکم پر جزء غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی محسوب میشه که معمولا در مجالس و میهمانی‌ها سرو میشه. طرز تهیه مرغ شکم پر: قبل از شروع کار، داخل شکم مرغ را، بدون این که پوست مرغ کنده بشه خوب تمیز می‌کنم و می‌شورم. بعد دو ساعت تو آب نمک می‌گذارم تا خوب طعم بگیره. در مرحله بعد از پخت مرغ شکم پر گردوی خرد شده، آلو بخارا، برگه زرد آلو و زرشک را با رب انار خوب مخلوط می‌کنم. بعد از اون، مرغ را از آب نمک درمیارم و آبکش می‌کنم تا خوب آبش خارج بشه، سپس پوست روی سینه مرغ را آروم جدا می‌کنم و لواشک می‌گذارم. دوباره پوست مرغ را سرجاش می‌کشم و در نهایت موادی را که از قبل آماده کردم داخل شکم مرغ می‌ریزم و با نخ و سوزن شکم مرغ را می‌دوزم.در آخرین مرحله از تهیه مرغ شکم پر هم کل مرغ را با زعفران، فلفل و کره می گوشونم و در سس مرغ، آلو و هویچ خلال شده داخل فر قرار میدم تا خوب بپزه. خب حدود دو ساعتی طول میکشه تا غذای مرغ شکم پر بپزه. پس از طی این مدت غذا آماده سرو میشه که قبل از سرو برای زیبایی بیشتر با مواد خوراکی مختلف تزیین می‌کنم.

ترکیبات غذایی
مرغ
۳ کیلو 
آلو
۱۰۰ گرم 
آلو بخارا
۱۰۰ گرم 
زرشک
۱۰۰ گرم 
زعفران
۱ 
فلفل
۱ 
کره
۱ 
هویج
۱ 
گردو
۲۰۰ گرم 
رب انار
۲۰۰ 
نظر کارشناس آشپزی

یه مرغ شکم پر فوق العاده خوشمزه و بسیاااار پرملات بود. داخلش پر از مغز گردو آسیاب شده، آلو، قیسی، زرشک و حتی لواشک بود. روی مرغ خیلی خوب سرخ شده بود و داخلش مغزپخت شده بود. کنارش هم با سبزیجات بخارپز و گوجه گیلاسی تزیین شده بود. خیلی شیک و خوشمزه بود و برای مهمونی ها و مجالس مناسب بود.

{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customer.publicName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.