کیک ردولوت

6,600 تومان
کیک ردولوت
مشاهده همه عکس ها
دستور پخت

کره نرم و شکر را باهم مخلوط کردم با هم زن می زنم تا سبک بشه و به رنگ کرم دربیاد بعد تخم مرغ را یکی یکی اضافه می کنم، وانیل اضافه می کنم باز هم می زنم، موادخشک را باهم مخلوط کرده سه بار الک می کنم (آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر، نمک کمی پودر کاکایو)وبه مخلوط اضافه می کنم با ترمیلک را اضافه کردم رنگ قرمز ژله ای رابا سرکه سفید مخلوط کردم وبه مواد کیک اضافه می کنم مایه کیک را داخل قالب ریخته در فر با دمای ۱۸۰سانتیگراد به مدت ۳۵تا۴۵ دقیقه می پزم.

ترکیبات غذایی
کره
۱۵۰ گرم 
شکر
۴۰۰ گرم 
تخم مرغ
۲ عدد 
آرد
۲.۵ پیمانه 
جوش شیرین
۱ قاشق 
نمک
۱ قاشق 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.