کوفته تبریزی

25,200 تومان
کوفته تبریزی
دستور پخت

ابتدا لپه راپخته ونیم کوب میکنیم وبا برنج نیم پز شده و گوشت و سبزی و تخم مرغ وادویه ونمک و پیاز رنده شده کاملا ورز میدهیم و در قابلمه پیاز نگینی را تفت میدهیم و گوجه‌فرنگی را ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کرده با کمی رب گوجه تفت می‌دهیم سپس آب ریخته تا جوش آید بعد مواد کوفته را گرد کرده داخلش زرشک و پیاز داغ و گردو گذاشته وخوب گرد میکنیم ودر قابلمه میریزیم ودر آخر الو و زرشک اضافه میکنیم. نوش جان

ترکیبات غذایی
زرشک
دو قاشق غذاخوری 
سبزی کوفته
دو قاشق غذاخوری 
رب گوجه
یک قاشق غذاخوری پر 
تخم مرغ
یک عدد 
پیاز
دو عدد 
برنج هاشمی
سه قاشق غذاخوری 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.