چلو خورش قیمه سیب زمینی #350_گرمی
دستور پخت

قطعات کوچک گوشت گوساله را با پیاز داغ و لپه و رب و ادویه تفت میدهیم و سپس با مقداری آب روی حرارت ملایم‌ میگذاریم تا پخته شود و در نهایت موقع سرو با سیب زمینی های خلالی سرخ شده خورش را تزیین میکنیم. چاشنی این غذا آبلیمو و لیمو امانی می باشد. نوش جان

ترکیبات غذایی
آبلیمو
به مقدار لازم 
لپه
به مقدار لازم 
گوشت گوساله
۱۵۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.