هویج پلو با مرغ دستپخت مامان فلور  تاکنون  +2,000  بار سفارش داده شده است.

هویج پلو با مرغ
دستور پخت

طرز تهیه هویج پلو: ابتدا هویج را سرخ کرده و در آبکش گذاشته تا روغن آن از مواد جدا شود. سپس برنج را آبکش کرده و لابه لای آن را با هویج دم می کنیم. سینه مرغ را مزه دار کرده و ریش کرده با پیاز سرخ می کنیم. غذا در ظرف کشیده و روی آنرا با مرغ و زرشک و زعفران و کمی خلال تزیین می کنیم.هویج پلو آماده سرو می باشد

ترکیبات غذایی
زعفران
مقدار لازم 
روغن سرخ کردنی
مقدار لازم 
نمک
مقدار لازم 
پیاز
یک عدد 
هویج
۳۵۰ گرم 
سینه مرغ
۳۰۰ گرم 
برنج
یک پیمانه 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.