چلو خورش مرغ و آلو
دستور پخت

مرغ شسته و خرد کرده را در پیازداغ تفت می دهیم سپس زردچوبه و نمک و فلفل و رب گوجه اضافه کرده و اجازه میدهیم به مدت حداقل یک ساعت مرغ بپزد. مجدد پیاز داغ کرده و آلوی شسته را به همراه دو لیوان آب و یک قاشق رب میگذاریم بپزد. سپس سس آلو را به مرغ اضافه میکنیم. غذا آماده سرو است.

ترکیبات غذایی
پیاز
۳عددبرای ۴نفر 
آلو خورشتی
۵ عدد 
مرغ
۱۲۰ 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.