چلو خورش مرغ و آلو
دستور پخت

مرغ رو به پیاز اضافه کرده تفت میدیم زردچوبه رب رو بهش میزنیم وباز تفت میدیم و آب رو اضافه کرده میزاریم بپزه.بعد آلوها وچاشنی وادویه رو تو غذامون میریزبم ومیزاریم جابیوفته.

ترکیبات غذایی
زعفران
به مقدارلازم 
برنج هاشمی
۲۵۰گرم 
پیاز
۵ عدد 
رب گوجه
به مقدار لازم 
آلو خورشتی
به مقدارلازم 
ران مرغ
۱۰۰گرم 
سینه مرغ
۱۰۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.