چلو خورش قلیه ماهی
مشاهده همه عکس ها
دستور پخت

سبزی را سرخ کرده پیاز و سیر را سرخ کرده ادویه میزنیم مواد را مخلوط کرده تمبر هندی واب اضافه کرده میگذاریم جا بیفتد در اخر ماهی را سرخ میکنیم به قلیه اضافه کرده چند جوش زد غذا حاضر است

ترکیبات غذایی
پیاز
اعدد 
سیر
۵حبه 
تمر هندی
۱۰۰گرم 
ماهی
هر نفر ۲۳۰گرم 
گشنیز
۵۰۰گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.