مینی پیتزا
آرد وشکر و مایه خمیر را باهم مخلوط کرده وبه آن آب اضافه میکنیم وبه مدت ده دقیقه ورز میدهیم و یک ساعت استراحت گوشت چرخ کرده را با ادویه و آویشن تفت داده قارچ را اسلایس کرده زیتون را حلقه ای برش داده فلفل دلمه ایی رنگی را هم نگینی خرد کرده خمیر را پهن کرده با رینگ هشت سانت برش داده و سس گوجه فرنگی خانگی را که با گوجه ورب درست شده کف خمیر می مالیم و پنیر پیتزا ریخته وگوشت و فلفل و زیتون و قارچ را روی پنیر به ترتیب می گذاریم ودر فر به مدت پانزده دقیقه درجه صدوهشتاد می پزیم
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}