ته چین مرغ و بادمجان
دستور پخت

سینه مرغ را پخته خرد میکنم بادمجان را سرخ کرده برنج را ابکش کرده در ظرفی بزرگ ماست همراهزعفران تخم مرغ و نمک و روغن مخلوط میکنم برنج ابکش شده را بمایع اضافه کرده هم زده داخل ظرف تفلون کمی روغن ریخته نصف برنج راریخته مرغ و بادمجان را روی برنج میچینیم بقیه برنج را روی مواد قبل رخته در فر طبخ میکنیم

ترکیبات غذایی
تخم مرغ
۱ 
زعفران
به مقدار لازم 
ماست چکیده
۲قاشق 
بادمجان
۱عددکوچک 
سینه مرغ
۱۰۰گرم 
برنج
۱۵۰گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.