کیک کامل ردولوت

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور پخت

کره نرم، شکر را باهم مخلوط می کنم با هم زن می زنم تا سبک بشه و به رنگ کرم در بیاد بعد تخم مرغ را یکی یکی اضافه می کنم وانیل اضافه می کنم باز هم می زنم موادخشک را باهم مخلوط کرده سه بار الک میکنم آرد۲.۵ پیمانه جوش شیرین۱ق چبیکینگ پودر۰.۵ق چ نمک کمی پودر کاکایو۳۰گرم به مخلوط اضافه می کنم و بعد باترمیلک را اضافه کردم رنگ قرمز ژله ای رابا سرکه سفید مخلوط کردم و به مواد کیک اضافه می کنم مایه کیک راداخل قالبریخته در فربادمای ۱۸۰سانتیگراد به مدت۳۵ تا ۴۵ دقیقه می پزم.

ترکیبات غذایی
کره
۱۵۰ گرم 
شکر
۴۰۰ گرم 
تخم مرغ
۲ عدد 
وانیل
۲ قاشق 
جوش شیرین
۱.۲ق چ 
بیکینگ پودر
۵ قاشق 
نمک
۱.۲ق چ 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customer.publicName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.