سوپ شیر

6,600 تومان
سوپ شیر
دستور پخت

سوپ شیر نیز مانند سایر انواع سوپ‌ها از پیش غذاهای خوشمزه و مورد استقبال ایرانیان است. البته سوپ فقط جنبه پیش غذا بودن نداره و در زمستان به عنوان عاملی برای بهبودی سرماخوردگی کاربرد زیادی داره. طرز تهیه سوپ شیر: برای تهیه سوپ شیر اول جو را خیس کرده و همراه مرغ به مدت دو ساعت روی حرارت قرار می‌دم تا بپزه. بعد پیاز را ریز خورد می‌کنم و در مقداری روغن تفت میدم تا طلایی بشه. بعد مرغ و جو را بهش اضافه می‌کنم و کمی تفت میدم. بعد کمی نمک و فلفل و ادویه می‌زنم. سپس هویج‌ها را نگینی یا خلالی می‌کنم به موادمون اضافه می‌کنم. بعد مقداری آب روی مواد می‌ریزم و اجازه میدم تا روی حرارت ملایم بپزه. بعد از یک ساعت شیر و قارچ را هم می‌ریزم. برای تزیین سوپ شیر هم میتونید ۱۰ دقیقه قبل از سرو خامه و جعفری خرد شده استفاده کنید. سوپ شیر آماده ست.

ترکیبات غذایی
قارچ
۱۰۰ گرم 
پیاز
۱ عدد 
جعفری
۱ غ ق 
خامه
۳ ق غ 
شیر
۱ لیوان 
هویج
۱ عدد 
مرغ
۱ عدد ران یا سینه 
جو
۵۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.