سوپ شیر
سوپ شیر نیز مانند سایر انواع سوپها از پیش غذاهای خوشمزه و مورد استقبال ایرانیان است. البته سوپ فقط جنبه پیش غذا بودن نداره و در زمستان به عنوان عاملی برای بهبودی سرماخوردگی کاربرد زیادی داره. طرز تهیه سوپ شیر: برای تهیه سوپ شیر اول جو را خیس کرده و همراه مرغ به مدت دو ساعت روی حرارت قرار میدم تا بپزه. بعد پیاز را ریز خورد میکنم و در مقداری روغن تفت میدم تا طلایی بشه. بعد مرغ و جو را بهش اضافه میکنم و کمی تفت میدم. بعد کمی نمک و فلفل و ادویه میزنم. سپس هویجها را نگینی یا خلالی میکنم به موادمون اضافه میکنم. بعد مقداری آب روی مواد میریزم و اجازه میدم تا روی حرارت ملایم بپزه. بعد از یک ساعت شیر و قارچ را هم میریزم. برای تزیین سوپ شیر هم میتونید ۱۰ دقیقه قبل از سرو خامه و جعفری خرد شده استفاده کنید. سوپ شیر آماده ست.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}