شله زرد
10,400
تومان
طرز تهیه ی شله زرد: برای تهیه ی شله زرد ابتدا برنج را شسته و با آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد .سپس از آن زعفران دم کرده و شکر را اضافه می کنیم و خلال بادام ر اضافه کرده و گلاب را در آخر می افزاییم و اجازه میدهیم تا شله زرد جا بیافتد.برای سرو در ظرف مورد نظر ریخته و پس از سرد شدن با دا چین و خلال بادام و خلال پسته تزیین می کنیم. وزن هر پرس شله زرد ۴۰۰ گرم است.
{{comment.customerName}}
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{chefAlias}}
{{comment.commentReply}}
بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد.
موردی یافت نشد.