شله زرد

10,400 تومان
شله زرد
دستور پخت

طرز تهیه ی شله زرد: برای تهیه ی شله زرد ابتدا برنج را شسته و با آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد .سپس از آن زعفران دم کرده و شکر را اضافه می کنیم و خلال بادام ر اضافه کرده و گلاب را در آخر می افزاییم و اجازه میدهیم تا شله زرد جا بیافتد.برای سرو در ظرف مورد نظر ریخته و پس از سرد شدن با دا چین و خلال بادام و خلال پسته تزیین می کنیم. وزن هر پرس شله زرد ۴۰۰ گرم است.

ترکیبات غذایی
کره
۵۰ گرم 
دارچین
مقداری 
خلال پسته
کمی 
گلاب
نصف پیمانه 
خلال بادام
۳ ق غ 
شکر
یک ونیم پیمانه 
زعفران
مقداری 
برنج
نصف پیمانه 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.