نامشخص

154,000 تومان
نامشخص
مشاهده همه عکس ها
دستور پخت

این کیک میتواند شکلاتی یا وانیلی باشد.مواد فیلینگ نیز بر حسب سفارش مشتری قابل تغییر است اما محبوبترین فیلینگ موز و گردو ست.کیک پخته و برش زده میشود.بعد مواد میانی با خامه قرار داده میشوند.بعد با شکلات کاور شده و فوندانت روی آن قرار میگیرد.سپس تزیینات فوندانتی نیز روی کار قرار میگیرند.رنگ،تم و دکور کیک طبق سلیقه مشتری قابل تغییر است.برای فوندانت نیز از فوندانت درجه یک ترک استفاده میشود.حداقل سفارش برای این کیک دو کیلو گرم است.

ترکیبات غذایی
خامه شیرین
به مقدار لازم 
خامه
به مقدار لازم 
شکلات
به مقدار لازم 
شکر
به مقدار لازم 
روغن آفتابگردان
کمی 
وانیل
۱۰۰گرم 
تخم مرغ
کمی 
آرد
۲۰۰گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.