نامشخص
این کیک میتواند شکلاتی یا وانیلی باشد.مواد فیلینگ نیز بر حسب سفارش مشتری قابل تغییر است اما محبوبترین فیلینگ موز و گردو ست.کیک پخته و برش زده میشود.بعد مواد میانی با خامه قرار داده میشوند.بعد با شکلات کاور شده و فوندانت روی آن قرار میگیرد.سپس تزیینات فوندانتی نیز روی کار قرار میگیرند.رنگ،تم و دکور کیک طبق سلیقه مشتری قابل تغییر است.برای فوندانت نیز از فوندانت درجه یک ترک استفاده میشود.حداقل سفارش برای این کیک دو کیلو گرم است.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}