میرزاقاسمی
دستور پخت

بادمجونها رو کبابی کرده و با گوشتکوب میکوبیم در تابه ای سیر ها رو که ریز خرد شده و یا میکس شده رو با مقداری روغن تف میدهیم و زردچوبه رو اصافه کرده و در این فاصله بادمجونها رو اضافه میکنیم و با سیر مجدد تف میدهیم وقتی کمی رنگ گرفت رب گوجه و گوجه فرنگی میکس شده رو اصافه کرده و نمک و مقداری فلفل اضافه کرده و میگداریم تا آب گوجه فرنگی کشیده شود و جا بیافتد.

ترکیبات غذایی
فلفل سیاه
یک ق مربا خور 
روغن آفتابگردان
یک سوم لیوان 
زردچوبه
نصف ق مربا خوری 
نمک
یک ق مربا خور 
رب گوجه
دو ق غذا خوری 
سیر
نصف ق مربا خوری 
گوجه فرنگی
دو عدد 
بادمجان
دو عدد 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.