میرزاقاسمی
19,300
تومان
بادمجان را روی آتش کبابی کرده و بعد از کندن پوست بادمجان ها شروع به له کردن بادمجان ها کرده و در ظرف دیگری گوجه های پوره شده رو ریخته تا آب اضافی کشیده شود و به گوجه ها کمی روغن اضافه کرده سیر داغ هم به آن اضافه میکنیم و در مجموع به بادمجان ها اضافه میکنیم ، خوب که مواد ترکیب شدن و فلفل و نمک اضافه میکنیم ، در انتها تخم مرغ میزنیم و هم زده تا تخم مرغ ها سفت شوند.
{{comment.customerName}}
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{chefAlias}}
{{comment.commentReply}}
بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد.
موردی یافت نشد.