میرزاقاسمی

19,300 تومان
میرزاقاسمی
دستور پخت

بادمجان را روی آتش کبابی کرده و بعد از کندن پوست بادمجان ها شروع به له کردن بادمجان ها کرده و در ظرف دیگری گوجه های پوره شده رو ریخته تا آب اضافی کشیده شود و به گوجه ها کمی روغن اضافه کرده سیر داغ هم به آن اضافه میکنیم و در مجموع به بادمجان ها اضافه میکنیم ، خوب که مواد ترکیب شدن و فلفل و نمک اضافه میکنیم ، در انتها تخم مرغ میزنیم و هم زده تا تخم مرغ ها سفت شوند.

ترکیبات غذایی
گوجه فرنگی
۱۰۰ گرم 
تخم مرغ
۲ عدد 
بادمجان
۱۵۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.