زرشک پلو با مرغ #ران
20,000
تومان
سینه یا ران مرغ را سرخ کرده و بعد از اینکه طلایی شد، مخلوط زعفران دم کرده، رب سرخ شده، آب جوش، نمک، فلفل، زردچوبه و کمی آبغوره را به همراه یک حبه سیر و یک عدد پیاز، به مرغ اضافه میکنیم. بعد از دو ساعت با حرارت ملایم، آماده است. زرشک را با کمی کره تفت داده و در صورت تمایل کمی شکر و آبلیمو اضافه میکنیم. در انتها، زعفران دم کرده و مقداری برنج و زرشک را مخلوط کرده و روی برنج سفید میریزیم.
{{comment.customerName}}
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{chefAlias}}
{{comment.commentReply}}
بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد.
موردی یافت نشد.