نامشخص

106,700 تومان
نامشخص
دستور پخت

بعد از شستن، برنج را ۳ساعت خیس می‌کنیم. سینه مرغ را مزه دار کرده و کمی تفت می‌دهیم و با کمی آب جوش می‌پزیم. برنج را آبکشی می‌کنیم. تخم مرغ، ماست، هل و زعفران را با همزن هم می‌زنیم تا لخته‌گی ماست و تخم مرغ از بین برود. برنج را داخل این مایه می‌ریزیم و کف ظرف مورد نظر را با کره چرب می‌کنیم. نصف مایه را داخل ظرف می‌ریزیم. مرغ مزه دار شده و پخته شده را روی سطح برنج می‌گذاریم. بقیه مایه را روی مرغ ریخته، کره ذوب کرده را رویش می‌ریزیم. روی ظرف را با فویل می‌پوشانیم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر می‌گذاریم. وزن:۲۵۰۰گرم

ترکیبات غذایی
زرشک
مقداری 
خلال پسته
مقداری 
خلال بادام
مقداری 
تخم مرغ
۵ عدد 
برنج آستانه اشرفیه
۵ پیمانه 
سینه مرغ
مقداری 
ماست خامه
مقداری 
پودر هل
مقداری 
زعفران
مقداری 
کره
۱۲۵ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.