نامشخص
بعد از شستن، برنج را ۳ساعت خیس میکنیم. سینه مرغ را مزه دار کرده و کمی تفت میدهیم و با کمی آب جوش میپزیم. برنج را آبکشی میکنیم. تخم مرغ، ماست، هل و زعفران را با همزن هم میزنیم تا لختهگی ماست و تخم مرغ از بین برود. برنج را داخل این مایه میریزیم و کف ظرف مورد نظر را با کره چرب میکنیم. نصف مایه را داخل ظرف میریزیم. مرغ مزه دار شده و پخته شده را روی سطح برنج میگذاریم. بقیه مایه را روی مرغ ریخته، کره ذوب کرده را رویش میریزیم. روی ظرف را با فویل میپوشانیم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر میگذاریم. وزن:۲۵۰۰گرم
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}