نامشخص

135,800 تومان
نامشخص
دستور پخت

برنج را شسته کنار می‌گذاریم سینه مرغ را همراه با ادویه و پیاز پخته و پس از سرد شدن بصورت ریش ریش اماده می‌کنیم مواد ته چین شامل تخم مرغ ماست زعفران و روغن را مخلوط و برنج ابکش شده را در ان می‌ریزیم. کف ظرف و قالب مورد نظر را چرب کرده و مواد را لایه به لایه می‌چینیم و با روکش فویل پوشانده و داخل فر از قبل گرم شده به مدت هفتاد و پنج دقیقه تا طلایی شدن قرار می‌دهیم.

ترکیبات غذایی
ماست چکیده
۴۵۰گرم 
تخم مرغ
۵عدد 
سینه مرغ
۱۰۰۰گرم 
برنج
۶۵۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.