نامشخص
135,800
تومان
برنج را شسته کنار میگذاریم سینه مرغ را همراه با ادویه و پیاز پخته و پس از سرد شدن بصورت ریش ریش اماده میکنیم مواد ته چین شامل تخم مرغ ماست زعفران و روغن را مخلوط و برنج ابکش شده را در ان میریزیم. کف ظرف و قالب مورد نظر را چرب کرده و مواد را لایه به لایه میچینیم و با روکش فویل پوشانده و داخل فر از قبل گرم شده به مدت هفتاد و پنج دقیقه تا طلایی شدن قرار میدهیم.
{{comment.customerName}}
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{chefAlias}}
{{comment.commentReply}}
بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد.
موردی یافت نشد.